Uzm. Dr. Fuat Gürbüz

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON

Online Görüşmeye Uygun
30 Dakika
Bu profilden alacağınız hizmet danışmanlık olarak değerlendirilir. Muayene yerine geçemez

Adresler

Açık Adres

19 MAYIS MAH. 19 MAYIS CAD. T.KALPVAKFI ABL NO: 8 B İÇ KAPI NO: 1 ŞİŞLİ

Özgeçmiş

Hakkımda

2016 - 2018:  Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Anesteziyoloji Uzmanlık Eğitimi  Bu dönemde, ileri düzey anestezi teknikleri, hasta güvenliği ve postoperatif bakım konusunda derinlemesine bilgi ve beceri kazandım. Eğitim sürecimde, çeşitli cerrahi branşlarla yakın iş birliği içinde çalışarak, özellikle karmaşık vakalarda başarılı anestezi yönetimi üzerine yoğunlaştım.

2013 - 2016:  GATA Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Haydarpaşa Araştırma ve Eğitim Hastanesi, Anesteziyoloji Uzmanlık Eğitimi Anesteziyoloji ve reanimasyon alanındaki uzmanlık eğitimimde, yoğun bakım ünitelerinde edindiğim tecrübe ve çok disiplinli çalışmanın önemini derinlemesine kavradım. Bu süreçte, yüksek riskli ameliyatlarda anestezi yönetimi, ağrı tedavisi ve acil müdahaleler üzerine yoğun bir eğitim aldım.

2004 - 2010:  GATA Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Tıp Fakültesi Tıp eğitimimi başarıyla tamamladığım bu dönemde, insan biyolojisi, farmakoloji ve klinik uygulamalar konusunda geniş bir bilgi temeli oluşturdum. Özellikle anesteziyolojiye olan ilgim bu dönemde şekillendi ve tıp fakültesinden mezun olduktan sonra uzmanlık alanımı seçmemde etkili oldu.

Amerikan Cerrahi Tıp Merkezi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı (2019-2024) Bu merkezde görev aldığım süre boyunca, hem genel hem de spesifik cerrahi alanlarda, hastaların anestezi sürecini güvenli ve etkili bir şekilde yönetmekten sorumluydum. Ayrıca, postoperatif dönemde hasta bakımını optimize etmek ve multidisipliner ekiplerle iş birliği içinde çalışmak en önemli görevlerim arasındaydı. Bu süreçte, özellikle laparoskopik ve minimal invaziv cerrahilerde anestezi uygulamaları konusunda geniş bir   deneyim kazandım.

Diyadin Devlet Hastanesi, Anesteziyoloji Uzmanı (2018-2019) Bu hastanede, geniş bir hasta yelpazesiyle çalışma fırsatı buldum. Özellikle kırsal bir bölgede sağlık hizmeti sunmanın getirdiği zorluklar ve sorumluluklar altında çalışmak, mesleki gelişimime büyük katkı sağladı. Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale yeteneğimi geliştirdim.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anesteziyoloji Uzmanı (2016-2018) Bu eğitim ve araştırma hastanesinde, hem klinik uygulamalar hem de akademik çalışmalar yapma fırsatım oldu. Hastalarla birebir ilgilenmenin yanı sıra, genç meslektaşlarımın eğitimine katkıda bulunarak tıbbi bilgi ve   deneyimlerimi paylaşma imkanı buldum.

GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anesteziyoloji Asistanı (2013-2016) Bu görevde, anesteziyoloji asistanı olarak geniş bir yelpazede cerrahi vakalarda yer aldım. Yoğun bakım              ünitelerinde ve ameliyathanelerde çalışarak, teorik bilgiyi pratik becerilerle pekiştirdim. Aynı zamanda, hasta takip ve yönetimi konusunda önemli sorumluluklar üstlendim.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Anesteziyoloji Asistanı (2010-2013) Bu dönemde, Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde görev yaparken, askerî hastanelerde anestezi uygulamaları ve acil tıbbi müdahalelerde bulunarak, zorlu koşullarda çalışmanın getirdiği tecrübeleri kazandım. Hem bireysel hem de ekip olarak görev almanın önemini bu süreçte öğrendim.

KURSLAR VE SERTIFIKALAR: Kupa Terapisi Sertifikası Ozon Uygulama Sertifikası Periferik Sinir Blokları Alt, Üst ve Gövde Blokları Kursu (RADKON 2023) ECMO (Extracorporeal Membrane Oxygenation) Kursu (5-6 Nisan 2016) CRRT (Continuous Renal Replacement Therapy) Kursu (11-12 Ocak 2019) Non İnvazif Mekanik Ventilasyon Kursu (5 Mart 2022) 47.Mekanik Ventilasyon Kursu (15-16 Kasım 2019) 48.Yoğun Bakımların Akılcı Kullanımı Sempozyumu (2 Kasım 2019) COVID-19 E-Sempozyumu (26-28 Haziran 2020) Resüsitasyon Derneği E-Sempozyumu (9-10 Nisan 2021) APICS 2021 Asia Pacific Intensive Care Symposium (17-19 Temmuz 2021) 47.Rejyonel Anestezi Kongresi (19-21 Mayıs 2023) 48.TYBD Türk Yoğun Bakım Derneği Ulusal Kongresi (6-10 Nisan 2016) 49.TARD Ulusal Kongresi (20-24 Kasım 2013) Üreme Sağlığı ve Aile Planlaması (14-18 Mart 2010) İlk Yardım Eğitici Eğitimi (27 Aralık 2010

İlgi Alanları

• Genel Anestezi

• Bölgesel anestezi

• Sedasyon

Okullar / Eğitimler
  • Gata Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Tıp Fakültesi

• Gata Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Haydarpaşa Araştırma Ve Eğitim Hastanesi, Anesteziyoloji Uzmanlık Eğitimi

• Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Anesteziyoloji Uzmanlık Eğitimi

İş Deneyimi
  • Türk Silahlı Kuvvetleri, Anesteziyoloji Asistanı
    06-2010 - 07-2013
  • Gata Haydarpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Anesteziyoloji Asistanı
    09-2013 - 06-2016
  • Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Anesteziyoloji Uzmanı
    09-2016 - 06-2018
  • Diyadin Devlet Hastanesi, Anesteziyoloji Uzmanı
    06-2018 - 06-2019
  • Amerikan Cerrahi Tıp Merkezi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı
    07-2019 - 05-2024

Bilinen Diller

Hasta Görüşleri

Genel Skor

0 Görüş

Daha Fazla Gör
AVİCENNA ATAŞEHİR
Klinik Bilgisi
MELA SAĞLIK TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKE

Evinden ayrılmadan doktoruna ulaş, görüntülü görüşerek muayene ol.

19 MAYIS MAH. 19 MAYIS CAD. T.KALPVAKFI ABL NO: 8 B İÇ KAPI NO: 1 ŞİŞLİ

Takvim Mevcut Değil!
Online Konsültasyon.
Online Görüşme

Evinden ayrılmadan doktoruna ulaş, görüntülü görüşerek muayene ol.